BATUUTIDE RENT

Smurfibatuut – liumägi +hüppeala roniseinaga

Smurfibatuut rent tel.5038628

Batuut  Smurfide mängumaailm

Batuudi rent Raplas

 

  • Batuudi mõõdud on 6,5×5,5×5,5m
  • Batuudi kaal 240 kg. Broneerimistasu ei ole!
  • Korraga mahutab 15-18 last
  • Batuut sobib nii eraaeda kui ka avalikule pinnale.Sellel batuudil on ühitatud kolm funktsiooni – hüppamine,liumägi ja ronisein. Tegemist on käsimaalingutega väga ilusa batuudiga ,mis on leidnud head vastukaja kasutajate poolt. Kuna batuut on kõrge ,tuleb täpselt jälgida ohutusreegleid (reeglid toodud esilehel) !
    NB! Väiksemad ja ka odavamad ,kuid mitte vähemate võimalustega batuudid leiate loetelu lõpust! Kui Teie sündmusel on ainult väikelapsed või soovite batuudi ise autoga kaasa võtta, siis tasub vaadata nailonbatuute. Küsimuste tekkimisel vastame heameelega tel.5038628. Sellel lehel kõikidel batuutidel juures rendihinnad – head valimist !
  • NB! Kõikidel batuutidel on juures video -videolt saab hea ülevaate batuudi suuruse ja võimaluste kohta !

Smurfibatuudi soodushind eraaeda 230 eur./
Tavahind 264 eur  ( Hinnad ei sisalda transporti ja paigaldust)

Batuudi rent ,laste batuudi rent,batuutide rent ,Smurfibatuudi rent,batuut rent, batuut rent Tartu

 

Comments are closed.

Batuutide rent